Castiga 500.000 lei cu Super Prono intre 3 si 9 ianuarie 2022, la Superbet!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Deschide-ti cont la Superbet prin link-ul oferit de Pariuri1x2.ro si joaca Super Prono (editia aniversara), intre 3 si 9 ianuarie 2022! Pune gratis pronosticurile tale pentru meciul zilei si super castigi premiul aniversar!

Răspunde corect la 5 întrebări despre meciul zilei și pronosticurile tale îți pot aduce 500.000 RON în runda aniversară SuperProno. Superbet plusează premiul cel mare de la 200.000 RON la 500.000 RON între 3 și 9 ianuarie 2022 pentru că vrea să Super Sărbătorească cu tine runda 100 SuperProno.

Pentru a participa la Super Prono, urmează pașii de mai jos:

  • Deschide un cont la Superbet accesand acest link. Doar astfel poti beneficia de promotie.
  • Trebuie sa bifezi acordurile de marketing la inregistrare si efectueaza verificarea contului;
  • Acceseaza „Superpromotii”;
  • Joaca Super Prono.

Joaca Super Prono!

Daca esti nou la Superbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Superbet


Lasa un comentariu