Castiga astazi un FREEBET de pana la 50 RON!

Daca te-ai inscris in weekend pentru promotiile zilnice de la Fortuna, zi de zi poți câștiga Freebet-uri sau Bonusuri de casino (Free Spins, Golden Chips sau Cash Bonus).

Pentru a putea participa la promoțiile din săptămână, trebuie să dai OPT-IN pe pagina de Promoții în weekendul precedent săptămânii care urmează să înceapă. Exemplu: Pentru promoțiile din săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie trebuie să dai opt-in în weekendul 27-29 octombrie.
Pentru mai multe detalii CLICK AICI acceseaza PROMOTII »»Ziua și Promoția.

Această promoție se adresează tuturor utilizatorilor care au un cont activ pe www.efortuna.ro
CLICK AICI si depune astazi, 30 octombrie, in intervalul orar 12:00 – 23:59 minimum 200 de lei  si primești un bonus 10% sub formă de Freebet.
  • Dacă depunerea este mai mare de 500 de lei, bonusul primit este de 50 de lei.
  • Bonusul primit trebuie folosit în maximum 7 zile.
  • Bonusul primit trebuie folosit pe o cotă de maximum 8.00.
  • Această promoție este valabilă o singură dată pentru fiecare utilizator.
  • Dacă se efectuează o retragere înainte de consumarea bonuslui, acesta este anulat.

Pentru mai multe detalii CLICK AICI acceseaza PROMOTII »»Ziua și Promoția »» Depunere cu beneficii

 

 

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu