Câștigă Freebeturi de 200 RON, doar astăzi 16 ianuarie!

Winmasters deschide săptămâna cu o ofertă de neratat. Doar astăzi, 16 ianuarie, poți câștiga Freebeturi în valoare de 200 RON »» Profită acum!

Cum pot câștiga Freebeturi în valoare de 200 RON?
  1. CLICK AICI și accesează contul tău Winmasters. Dacă nu ai cont, deschide-ți unul acum utilizând acest link special și ai 100% BONUS până la 500 RON!
  2. Înscrie-te la promoție apăsând butonul “Revendică!”
  3. Plasează un pariu combo de minim 3 selecții care să conțină evenimente din 16/01/2023, înaintea fluierului de start al primului meci, cu suma de minim 150 RON bani reali și cotă totală de cel puțin 5.00 (cotă minimă pe selecție 1.70) și vei primi un prim Pariu Gratuit de 50 RON fără rulaj după stabilirea pariului inițial indiferent de rezultatul acestuia.
Câștigi continuu cu Pariurile Gratuite win’n’go
  • Plasează acest prim pariu gratuit fie simplu sau combo pe cotă totală de 2.50 și, dacă și acesta este câștigător, primești încă un Pariu Gratuit de aceeași valoare. Fiecare astfel de pariu gratuit câștigător îți aduce un altul de aceeași valoare.
  • Un utilizator poate primi în total până la 4 pariuri gratuite win’n’go.

REVENDICĂ

Ce trebuie să mai știu:

  • În cazul în care pariul gratuit win’n’go nu este vizibil în cont, te rugăm să te deconectezi și să te autentifici din nou în cont.
  • Pariurile cu marjă 0%, handicap asiatic și miză returnată la egal nu sunt eligibile pentru această promoție.
  • Oferta este disponibilă până pe 16/01/2023 ora 23:59:59, ora României.
  • Utilizatorii vor primi profitul net după utilizarea Pariului Gratuit (Profit total minus valoare Pariu Gratuit).
  • Se aplică, de asemenea, Termenele și Condițiile Generale.

REVENDICĂ


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 800 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu