Castiga pariuri gratuite pentru Cupa Mondiala!

Cupei Mondiala din Rusia se apropie cu pasi repezi, meciul de deschidere al intrecerii fiind programat pe data de 14 iunie. La Unibet, sarbatoare fotbalului este celebrata asa cum se cuvine.  Revino in fiecare saptamana pentru a obtine pariuri gratuite pentru Cupa Mondiala.

Opteaza pentru promotie AICI si castiga pariuri gratuite la Cupa Mondiala si, ca un bonus suplimentar, un voucher de crestere a profitului pe care il poti folosi imediat pe orice meci de fotbal! 

Aceasta promotie este disponibila din ultimul weekend al lunii aprilie si pana la finalul lunii mai. Pentru a participa, trebuie sa optezi o singura data. Daca joci in fiecare weekend, poti castiga 5 Free Beturi pentru Cupa Mondiala.

 

 

Cum functioneaza?

  • Opteaza la promotie. CLICK AICI!
  • Plaseaza 5 pariuri pre-meci cu o miza minima de 30 RON de vineri 27 aprilie pana duminica 29 aprilie si apoi in fiecare weekend pana la finele lunii mai.
  • Pariaza pe meciurile din ligile selectate*.
  • Miza minima este de 5 pariuri X 30 RON la cote minime de 1.40 pe pariu.
  • In functie de suma mizata, primesti un voucher de crestere a profitului care va fi adaugat in contul tau in urmatoarea zi lucratoare. Free Betul va deveni disponibil pe data de 1 iunie.

*Ligile care participa la promotie: Premier League, FA Cup, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie, Jupiler Pro League, Superligaen, Eliteserien, Allsvenskan si The Championship.


Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu