Castiga un iPhone 7 in Mai cu Doru Craciun si Pariuri1x2!

„Adiadrian89” de pe Unibet a castigat un iPhone 7 in luna Aprilie ( vezi extragerea realizata live pe Facebook aici ). Tot ce a trebuit sa faca a fost sa deschida un cont la Unibet prin Pariuri1x2 si sa efectueze cel putin un depozit si un pariu.

Pana acum, Pariuri1x2 a oferit 10 telefoane iPhone 7 ca premii si vom continua sa venim cu astfel de promotii pentru cei care ne viziteaza  zilnic.

ATENTIE: Desi peste 35 persoane s-au inscris, doar 14 au respectat cerintele si au intrat in tragerea la sorti. Dureaza doar cateva momente sa respectati pasii de mai  jos in intregime.

A venit vremea unui nou concurs in care un norocos va primi un iPhone 7 la finalul lunii Mai. Conditiile raman neschimbate si tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii de mai jos.

Cum participi?

Exista doar 3 pasi simpli pe care trebuie sa ii faci:

  1. In competitie pot intra toti cei care au deja un cont Unibet prin Pariuri1x2 sau isi deschid un cont prin Pariuri1x2 ( foloseste acest link sau orice banner de pe site ) in luna Mai. ( precizare suplimentara: data de deschidere trebuie sa fie in luna Aprilie )
  2. Urmatoarea conditie este ca in luna Aprilie sa ai cel putin o depunere in contul tau Unibet si sa efectuezi cel putin un pariu.
  3. La final, trebuie sa iti treci username-ul la sfarsiul articolului, in sectiunea de comentarii – adauga comentariu.

 

Va rugam ca inainte sa dati click si sa va deschideti conturile Unibet, sa stergeti cookies astfel incat pasii sa fie indepliniti corect.

Succes tuturor participantilor!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Comments 31

Lasa un comentariu