Câștigă zilnic 25 RON de la Winmasters și pariază live pe NBA 2K!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Intra in actiune si alege zilnic un meci din categoria Esports NBA 2K! Agentia Winmasters te premiaza cu un pariu gratuit in valoare de 25 RON!


Pariază la Winmasters pe NBA 2K si castiga un freebet de 25 RON!

Plasează pariuri cu miza de minim 50 RON (bani reali), cu cota minima 1.80 pe categoria Esports NBA 2K (in perioada 08.04.2020 – 30.04.2020). Vei primi un pariu gratuit de 25 RON! Acest freebet este disponibil LIVE, pe piețe din aceeași categorie, în aceeași zi.

Cum poți beneficia de ofertă?

1 Intră in contul tau Winmasters. Dacă încă nu ai cont la Winmasters, deschide-ți acum unul utilizând acest link special.

2 Pariază pe categoria Esports NBA 2K min. 50 RON folosind bani reali și cote de min. 1.80 sau mai mari.

3 Câștigă un pariu gratuit de 25 RON  și folosește-l pe piete din aceeasi categorie, disponibil LIVE, in aceeasi zi.

NOTĂ: Utilizatorii sunt eligibili și au acces la această promoție doar în zilele evenimentelor promovate.

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!

25 ron freebet

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu