Castiguri suplimentare de pana la 5000 RON pentru pariurile multiple pe Cupa Confederatiilor si Campionatul European U21!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Cele mai interesante competitii din fotbalul mondial care se joaca in iunie sunt Cupa Confederatiilor si Campionatul European U21. Unibet mareste miza pentru ambele turnee si iti aduce super promotii de nerefuzat!

Poti castiga cu 25% in plus la pariuri multiple cu 4 selectii pe meciurile de la Campionatul European U21 si Cupa Confederatiilor. Bonusurile pentru pariurile castigatoare pot insuma maxim 5000 RON pe saptamana.

Cum te inscrii:

Mai intai trebuie sa-ti deschizi un cont la Unibet, daca inca nu ai deja unul – CLICK AICI!

Opteaza pentru inscriere accesand din pagina de promotii – 

promotii unibetpromotia Bonus acumulatori de până la 5.000 RON

  1. In zilele de 16,19 si 26 iunie, pariaza pe un bilet cel putin 4 selectii pe meciurile de la CE U21 si Cupa Confederatiilor.
  2. Dupa ce ai selectat cel putin 4 meciuri eligibile, activeaza bonusul de 25%
  3. Doar pariurile pre meci de tipul 1X2 participa la promotie.
  4. Fiecare selectie trebuie sa aiba o cota de cel putin 1.20 iar miza maxima este de 125 RON.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 250 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu