Vrei sa castigi si tu o parte din cei 20000 Euro? La Unibet, misiunea este posibila!

Lumea de cazino oferita de Unibet este plina de eroi de actiune, dar si de personaje negative. Actiunea nu inceteaza niciodata, iar tu esti intotdeauna in centrul atentiei.


Lumea de cazino Unibet

Cazinoul Unibet este vara aceasta cel mai bun loc de distractie in afara terenului si iti poate aduce unul dintre cele 100 de premii in valoare totala de 20000 de Euro!

Inscrie-te in turneul de live cazino „Misiune Posibila” si acumuleaza puncte pentru a intra in posesia premiilor extraordinare! De pe 25 iulie pana pe 6 august, joaca in cazinoul Unibet live, unde dealerii vorbitori de limba romana iti vor face experienta la fel de placuta ca intr-un cazino real! Fii in mijlocul actiunii atat de pe desktop cat si de pe mobil si acumuleaza puncte suplimentare in misiunile bonus!Cum participi la promotie?
Obtine puncte bonus pentru urmatoarele misiuni
  • 10 runde la Live Blackjack Grande
  • 10 runde la Live Roulette Grande
  • 10 runde la Bucharest Roulette
  • 10 runde la Bucharest Blackjack 1
  • 10 rotiri la Twin Spin

Fiecare misiune dintre cele de mai sus iti aduce 100 de puncte daca o realizezi de pe desktop si 250 de puncte daca o indeplinesti de pe mobil. Atentie, punctele se cumuleaza, deci poti obtine in total 350 de puncte in plus daca joci atat de pe desktop cat si de pe mobil!


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu