Ce au in comun Liga 1 si Premier League: Doua Freebet-uri de 50 ron, disponibile doar in acest weekend!!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Liga 1 este deja la a șasea etapă a sezonului, iar lupta pentru titlu începe să prindă formă. În același timp, în acest weekend începe unul dintre cele mai anticipate campionate interne, Premier League. Cu această ocazie, noi ți-am pregătit o super promoție pentru ambele campionate.

Plasează cel puțin 5 bilete simple~(un singur meci pe bilet) LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.5 pe câte un meci distinct din prima etapă Premier League (11 – 13/08) sau/și din a șasea etapă a Ligii 1 (11 – 14/08).

Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 2 FREEBETURI X 50 RON.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tau NetBet sau deschide-ti acum unul dand click aici. Ai 1500 lei BONUS de Bun Venit oferit de NetBet!

2 Participa accesand butonul din promotia 2 X 50 RON – Liga 1 & Premier League

1Pariază LIVE sau PRE-LIVE pe minim cinci partide din Liga 1 și/sau Premier League pe bilete simple cu o singură selecție (cotă min. 1.5) în valoare de cel puțin 50 RON.

Exemplu:

Pariezi cata 50 de lei pe urmatoarele 5 partide »

CSMS Iasi – Dinamo 2 – cota 1.74
Voluntari – Medias 1 – cota 1.76
Sepsi – CFR Cluj, 2 – cota 1.60
Everton – Stoke, 1 – cota 1.66
Arsenal – Leicester, 1 – cota 1.50

Indiferent daca pariurile tale sunt castigatoare, NetBet iti ofera 2 Pariuri GRATUITE de cate 50 de lei fiecare. Vei putea incasa banii cash, dupa ce pariezi fiecare pariu gratuit la o cota de cel putin 2.

NOTĂ: Se va lua în considerare primul pariu eligibil/meci, iar freebeturile vor putea fi folosite pe orice evenimente sportive.

  • Doar pariurile de minim 50 RON LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de selecție) pe bilet simplu cu o singură selecție și cu o cotă minimă de 1.5 pe partidele din Liga 1 și/sau Premier League (11 – 14/08) sunt eligibile pentru freebeturi.
  • Jucătorii trebuie să fi plasat cel puțin 5 pariuri simple pe Liga 1 și/sau Premier League. Indiferent de rezultatul pariurilor, jucătorii primesc 2 FREEBETURI în valoare de 50 RON fiecare.
  • Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  • Pentru a primi freebetul, jucătorii trebuie să dea clic pe butonul de înscriere înainte de 14/08 ora 23:59 (GMT). În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, freebetul nu va fi creditat.
  • Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebets din contul de Sport al jucătorilor în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Dacă pariul plasat este câștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali.
  • Dacă jucătorul alege să parieze o sumă mai mică decât FREEBETUL acordat, jucătorului i se va anula suma rămasă din FREEBET în urma plasării pariului ales.
  • Cerinţele de pariere trebuiesc îndeplinite în termen de 7 zile de la primire. După acest interval, orice freebet aflat în balanță va fi anulat.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 1500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu