Cea mai atractiva promotie: Pariezi o data, castigi intreg sezonul de Premier League!

Pregateste-te pentru un nou sezon de fotbal! Pentru a sarbatori, agentia Unibet ti-a pregatit o ofertă fantastica, prin care poți castiga pariuri gratuite pe tot parcursul sezonului. Pariază 150 RON pe marcator in Premier League și, de fiecare dată când înscrie două goluri, Unibet iti va oferi un pariu gratuit de 30 RON. Dacă va marca un hat-trick, Unibet iti va aducei un pariu gratuit de 60 RON!

Cum poți participa?

  • Opteaza pentru inscriere in promotie – Click aici! Doar astfel devii eligibil pentru promotie
  • Plasează un pariu unic de 150 RON pe un marcator din Premier League din 2017/18. Pariurile pe marcator trebuie plasate pe piețele standard. ATENTIE: Unibet va lua in calcul primul pariu direct pe marcatorul din 2018/2019!!
  • Obține un pariu gratuit de 30 RON de fiecare dată când acesta înscrie de două ori în campionat și un pariu gratuit de 60 RON atunci când înscrie un hat-trick
  • Pariurile gratuite vor fi creditate în 48 de ore de la terminarea meciului

 

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu