Cele mai bune cote din Champions League si Europa League, doar la Unibet!

Champions League revine in aceasta seara cu primele meciuri din returul optimilor de finala. Real Madrid si Bayern Munchen sunt mari favorite la calificare dupa rezultatele excelente din tur. Spaniolii s-au impus cu 3-1 in fata lui Napoli, in timp ce Bayern a spulberat-o cu 5-1 pe Arsenal. Unibet iti ofera in aceasta seara cea mai bogata oferta de pariuri online pentru cele 2 partide, dar si cele mai bune cote de pe piata! Payback-ul pentru meciurile din seara aceasta este de peste 97,70%!

unibet1

50 RON asigurare CL

In plus, promotia prin care Unibet iti asigura biletul pentru solistii din Champions League revine! Pariaza minim 50 de RON pe cele 4 meciuri de pe 7 si 8 martie, doar 1, X sau 2, si daca pierzi un meci de pe bilet, Unibet iti ofera pariu gratuit de 50 de RON joi, 9 martie!

2 zile mai tarziu, in Europa League se joaca meciurile tur din optimile de finala. Manchester United si AS Roma, principalele 2 favorite la castigarea competitiei, evolueaza in deplasare. Pe United o asteapta o deplasare lunga in Rusia, pentru meciul cu FC Rostov, in timp ce Roma joaca un nou derby in Europa League, contra lui Lyon. La Unibet, iti cresti cu 20% castigurile din Europa League! Pariaza pe minim 3 meciuri din optimile de finala, cota minima 1.20 pentru fiecare eveniment, si daca biletul iese castigator, castigi cu 20% mai mult!

Multiple Europa League

Unibet iti ofera cele mai bune cote pentru Europa League. Cu 2 zile inainte de meciurile din optimi, suntem singura casa de pariuri online care ofera payback de peste 96% pentru partidele Romei si ale lui Manchester United!

unibet2

* Cotele au fost preluate de pe site-urile oficiale ale operatorilor in intervalul 13:00-13:30. Cotele pot suferi modificari.

* Nu au fost luati in considerare operatorii care ofera cote promotionale pentru cele 2 partide.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu