Cele mai tari campionate se joaca din nou, iar Winmasters iti face cinste cu 125 RON!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Pariu gratuit! In perioada 20-27 mai avem parte de fotbal total! Se joaca in Bundesliga, Bundesliga 2, Ungaria – NB & Cehia – Prima Liga, iar Winmasters vine cu o oferta de neratat! Pariaza si castiga un pariu gratuit de pana la 125 RON!

Cum poți beneficia de ofertă?

1 Intră in contul tau Winmasters. Dacă încă nu ai cont la Winmasters, deschide-ți acum unul utilizând acest link special si primesti 110% BONUS pana la 550 RON!

2 Plasează minim un pariu, pre-meci (simplu sau combo) pe evenimente din Bundesliga, Bundesliga 2, Ungaria – NB & Cehia – Prima Liga (20-27 mai), cu miza de minim 75 RON (bani reali) și cotă minimă 1.80 și 1.35 per selecție pentru combo. Vei primi de la Winmasters până la 125 RON pariu gratuit LIVE (pentru evenimente din aceeasi etapa) dacă următoarele condiții vor fi îndeplinite:

  • Promoția se adresează utilizatorilor winmasters.ro care nu au bonus activ
  • Utilizatorii sunt eligibili și au acces la această promoție doar în zilele evenimentelor promovate
  • Cota minimă pentru utilizarea pariului gratuit: 1.01
  • Pariul gratuit LIVE este de 50% din suma pariului pre-meci plasat, până la 125 RON. Acesta trebuie plasat pe evenimente din ligile participante, în aceeași etapă.
  • Pariul Gratuit trebuie folosit integral pentru un singur pariu. În cazul în care nu este plasată întreaga miză pe un singur pariu, suma ramasă va fi anulată – Exemplu: daca dintr-un pariu de 20 RON se plasează doar 10 RON, restul de 10 RON vor fi anulați.

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!

Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu