CFR Cluj – FCSB: Derby-ul Ligii 1 iti aduce un pariu gratuit de 50 RON!

fcsb - cfr cluj

Weekendul ne aduce un nou meci mare in Liga 1. Principalele candidate la titlu se infrunta si Betfair iti da sansa sa castigi indiferent de rezultatul partidei!

Du 20:45 CFR Cluj – FCSB Cote Betfair: 2.6 2.87 2.9

Daca plasezi un pariu Sportsbook care se califica (si indeplinesti toate conditiile acestei promotii), la solutionarea acestuia vei primi un pariu bonus pe Sportsbook in valoare de 50 RON, pentru a-l folosi pe Betfair Sportsbook, pe orice meci de fotbal in desfasurare din data de 19.03.2018.

Cine poate participa?

Poti participa cu un singur cont. Daca Betfair ti-a interzis participarea (prin e-mail sau altfel) la toate promotiile, atunci nu te califici nici pentru aceasta promotie.

Aceasta oferta este deschisa pentru clienti noi si deja existenti, cu varsta de cel putin 18 ani, care au domiciliul in Romania.

Cum si cand ma pot califica?

Plaseaza orice pariu simplu pe Betfair Sportsbook, pe orice piata, pe meciul din Romania Liga 1 din data de 18.03.2018 dintre CFR Cluj – FCSB , in valoare de cel putin 50 RON, si te vom credita cu un pariu bonus pe Sportsbook in valoare de 50 RON, care poate fi folosit numai pe meciurile in desfasurare de fotbal din ziua urmatoare.

Pariul tau care se califica trebuie sa fie plasat pe o singura selectie la o cota minima de 1.50, pe meciul din Romania Liga 1 din 18.03.2018 dintre CFR Cluj – FCSB, pe Betfair Sportsbook, si sa fie in valoare de minim 50 RON. Pariurile pentru care s-a folosit cash out (fie partial, fie complet) nu se califica pentru aceasta oferta.

Ce pot castiga?

Daca plasezi un pariu Sportsbook care se califica (si indeplinesti toate conditiile acestei promotii), la solutionarea acestuia vei primi un pariu bonus pe Sportsbook in valoare de 50 RON, pentru a-l folosi pe Betfair Sportsbook, pe orice meci de fotbal in desfasurare din data de 19.03.2018.

Bonusul Sportsbook primit va expira in termen de 24 de ore si poate fi folosit numai pe meciurile de fotbal in desfasurare din data de 19.03.2018.

Orice castiguri pe care le obtii din pariurile plasate utilizand fonduri bonus pot fi retrase. Miza bonusului nu va fi returnata impreuna cu castigurile generate de pariurile plasate cu ajutorul bonusului.

Cand voi primi premiul?

Bonusul va fi creditat in contul tau la solutionarea completa a pariului care se califica.

cfr cluj - fcsb

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu