In Champions Cup fiecare gol marcat valoreaza 10 lei » Pariaza!

Incepand cu data de 18 iulie porneste la drum cel mai tare campionat amical al verii: Champions Cup. Pariază fără emoții pe favoriți și bucură-te de până la 150 RON FREEBET de la NetBet!

Pariază minim 50 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție pe câte un meci distinct din Champions Cup (18/07-27/07). Dacă biletele plasate sunt necâștigătoare, Net Bet îți oferă 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris în meciurile alese de tine.

icc

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ți acum unul dând click aici. La NetBet te asteapta cel mai mare bonus de bun venit din Romania: 1500 lei gratuiti pentru pariurile tale

2 Înscrie-te accesând butonul din promoția 10 RON fiecare GOL – Champions Cup

1 Pariază pre-live sau live (orice tip de pariu) cu o singură selecție pe meciurile din Champions Cup, iar noi îți dăm 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris.

  • Suma maximă de freebet acordată unui jucător este de 150 RON.
  • Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebets din contul de Sport al jucătorilor în decursul a 48 de ore de la încheierea partidei.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 1.70 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.70) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru freebet. Freebetul maxim acordat este de 150 RON.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu