Chelsea – Frankfurt: DOAR ACUM » 1 solist, COTA 20!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Cele doua echipe au terminat nedecis, scor 1-1, mansa tur din semifinalele Ligii Campionilor, intr-un meci dominat, insa, cu autoritate de londonezi. Chelesea are prima sansa in returul de pe „Stamford Bridge”, partida in care trupa lui Sarri are o cota speciala la victorie. Pariaza la NetBet pe varianta 1 solist in Chelsea – Frankfurt: in loc de 1.36, agentia iti propune cota 20 pentru acest pariu!

Cum poti beneficia de cota speciala?

  • Creează-ți un cont pe NetBet Sport accesand acest link si introdu codul bonus BOOST la înregistrare.
  • Depune minim 50 RON în contul tău NetBet. Depunerea minimă pentru a fi eligibil la această promoţie este de 50 RON*.
  • Plasează primul tău pariu pe victoria Chelsea din meciul cu Eintracht Frankfurt din data de 09.05.2019, ora 22:00. Miza maxima admisa este de 10 lei. E posibilă plasarea unui pariu mai mare de 10 RON, dar bonusul se va acorda doar pentru primii 10 RON din pariu.
  • Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotei mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore (3 zile lucrătoare).

*Depunerile prin Smith&Smith, Paysafe sau alte portofele electronice NU sunt eligibile pentru această promoție.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu