Manchester City – Schalke: Pariu de senzatie »» Ai cota 30 pentru calificarea ”cetatenilor”!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
3 1

Manchester City a castigat cu 3-2 in Germania, returul de marti, 12 martie, anuntandu-se o simpla formalitate. Chiar si in aceste conditii, in loc de 1.01, agentia Betfair ofera cota 30.00 tuturor noilor clienti care vor paria pe calificarea formatiei din Manchester, in faza urmatoare a Ligii Campionilor!  

Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

Tipsterii din Romania pariaza in Campionatul Pariorilor: Participare GRATUITA premii lunare de 6000 lei! 


Cum pot beneficia de cota marita pe Manchester City – Schalke?

  1. Poţi lua parte in aceasta promoţie, doar dacă ai accesat ACEASTA PAGINA si te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNIS . Doar astfel poti beneficia de oferta!
  2. Dupa ce te-ai inregistrat folosind codul promotional ZFBNIS plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Manchester City v Schalke 04 (12/03/2019) şi alege să se califice MAN CITY.
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul doar o singura dată, la o cota de 1.20 sau mai mare,  înainte ca el să fie transferat în portofelul principal.

 

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair

Lasa un comentariu