Combo Booster îți asigură câștiguri cu 50% mai mari!

Mărește-ți cu până la 50% câștigurile la multiple cu Combo Booster! Deja știi că la Unibet găsești cele mai bune cote, însă acum îți poți mări câștigurile la multiple cu cea mai recentă inovație marca Unibet!

Cu funcția Combo Booster nu există loc mai potrivit decât Unibet pentru a plasa pariuri multiple pe orice sport. Tot ce trebuie să faci este să adaugi patru sau mai multe selecții pe cuponul tău de pariere și îți poți mări câștigurile cu până la 50%.

Pariază acum, folosește-te de funcția Combo Booster, și vei avea parte de cele mai mari cote de pe piață.

Ce am de făcut?

Mai întâi trebuie să te loghezi pe contul tău Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul oferit de agentie: Pariu fără Risc 300 RON 150 Rotiri Gratuite!

DESCHIDE CONT

Cum funcționează Combo Booster?
  • Combo Booster este disponibil pentru toate sporturile
  • Adaugă patru selecții pre-meci pe cuponul tău de pariere și activează Uniboost 
  • Miza minimă per eveniment : 1.25
  • Cu cât adaugi mai multe selecții, cu atât mai mare va fi boost-ul tău.
  • Procentajul boost-ului esye raportat numărul de pariuri pe bilet și este vizibil în tabelul de mai jos. 

PARIAZĂ ACUM


Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu