Concurs Real Madrid – Barcelona: Câștigă 125 000 RON cu ”El Clasico”!

Concurs Real Madrid - Barcelona ponturi pariuri și premii

Golden Goal de la Unibet ne propune în weekend o runda exclusivista. Ghicește minutul si marcatorul primului gol in ”El Clasico”, Real Madrid Barcelona si poti castiga 125 000 ron! 

Atentie: Poti participa la concurs chiar daca nu ai bani in cont sau pariuri recente efectuate la Unibet!

Participarea la concursul Golden Goal este absolut gratuita, fiind deschisa tuturor clientilor care au cont la Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul de 300 lei oferit de agentie.

DESCHIDE CONT

Cum se joaca Golden Goal?

  • Utilizatorii vor pronostica minutul si marcatorul primului gol pentru a castiga 125 000 lei. Dupa ce ai ales predictia, apasa butonul TRIMITE, iar apoi finalizeaza predictia ta.
  • Promotia se va incheia pe 16/10/2022, 17:15 ora României.
  • Fiecare participant are dreptul la o singură participare gratuită.
  • Utilizatorii vor pronostica primul marcator al meciului și minutul în care acest prim gol va fi marcat.
  • Câștigătorul va fi utilizatorul care pronostichează corect atât primul marcator, cât și minutul exact al primului gol. Utilizatorii vor pronostica minutul si marcatorul primului gol pentru a castiga 125 000 lei.
  • Dupa ce ai ales predictia, apasa butonul TRIMITE, iar apoi finalizeaza predictia ta.
  • Premiul pentru această ediție este de 125.000 RON CASH. În cazul în care există mai mulți câștigători, ​​​​premiul va fi împărțit. În cazul în care primul gol este un autogol, golul următor va fi luat în considerare pentru acordarea premiului.

Participă!

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu