Costa Rica – Germania » Profita acum de cota 10.00 pentru „Germania castiga & Ambele inscriu”!

Costa Rica - Germania
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Costa Rica – Germania devine un meci crucial pentru nemti. Cu un singur punct obtinut in primele doua etape, „Panzerele” sunt obligate sa obtina toate punctele puse in joc. Cu aceasta ocazie, Sportingbet este gata sa iti ofere cota 10.00 pentru selectia „Germania castiga & Ambele inscriu”! 

Cum pot castiga cota 15.00 pentru Costa Rica – Germania?
  1. Creeaza-ti un cont la Sportingbet utilizand acest link special;
  2. Efectueaza prima depunere si plasează pariul pe cota existentă a meciului la „Germania castiga & Ambele inscriu”și primești câștigurile suplimentare la evaluarea pariului;
  3. Bucura-te de bonusul de bun venit de pana la 500 RON.

Promoția specială „Cotă mărită” se va desfășura de la ora 10:00 (ora României) pe 29.11.2022 până la 21:00 (ora României) pe 01.12.2022 („Perioada promoțională”).

ÎNREGISTREAZĂ-TE!


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

 

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu