Cotă 5.00 pentru „ambele marchează” la FCSB – Dinamo!

Duminica 24 septembrie incepand cu ora 20:30 se va disputa primul El Clásico de Romania din acest sezon. Astfel, pe Arena Nationala, FCSB va primi vizita celor de la Dinamo Bucuresti. De evidentiat este faptul ca dupa plecarea lui Cosmin Contra la nationala Romaniei, pe banca „cainilor” va sta Vasile Miriuță.

Unibet ne propune un super pariu pentru acest derby:
Cotă 5.00 pentru „ambele marchează” la FCSB – Dinamo!

Folosind codul COTE-MARITE la inregistare, deschide AICI un cont nou la Unibet  între 21 septembrie ora 00:00 CET şi 24 septembrie, ora 20:30 CET.

Plasează primul tău pariu pe meciul FCSB – Dinamo, ambele marchează şi profită de cota mărită de la 1.90 la 5.00. 30 de RON din miza se multiplică până la cota de 5.00 iar câştigurile suplimentare sunt creditate în cont sub formă de cash în maxim 72 de ore.

Înregistrează-te la Unibet şi primul tău pariu plasat îţi aduce cote extraordinare. Profită de cotele noastre mărite şi toate câştigurile suplimentare îţi vor fi creditate în cont sub formă de bani cash. Iar dacă primul pariu nu îţi iese, nu îţi fă griji, pentru că este 100% fără risc, până la 250 RON. În plus, ai acces la Unibet TV, oferte exclusive pentru meciurile din Liga 1 şi cea mai extinsă oferta de pariuri online pe Champions League. Iar cu Action Betting, eşti mereu în mijlocul acţiunii atunci când pariezi live!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu