WOW! Cota 50 pentru Italia să învingă Turcia!

Cote marite Turcia Italia
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Turcia – Italia, meciul de deschidere al Euro 2020, se joacă la Roma și o are favorită la victorie pe naționala lui Mancini. Aproximativ 1.50 este cota pentru un debut cu dreptul al ”squadrei azzurra” la turneul continental.

Betfair vine însă cu o promoție incredibilă pentru această dispută. Toți noii clienți Betfair beneficiază acum de cota 50 (!) pentru o victorie a Italiei în partida de vineri seară. Miza maximă acceptată în promoție este 5 lei.

Cum pot paria pe victoria Italiei la cota 50?

Nimic mai simplu! Poți paria pe cota 50, urmând cei 4 pași indicați mai jos:

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul promotional ZFBNTW: Click AICI! Doar astfel poti beneficia de cota marita!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Turciei v Italia şi alege să câştige ITALIA.
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON.
  4. Daca pariul tau este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub formă de bonus! Bonusul trebuie rulat o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu