Creste ritmul distractiei alaturi de prietenii tai cu BetFriends la Betano!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

BetFriends, noua funcție de pe Betano, a sosit pentru a-ți ridica jocul la un alt nivel. Cu BetFriends, poți să îți inviți prietenii, să vezi pronosticurile lor și să le plasezi instant pe biletele tale!

Cum poti profita de oferta BetFriends?

Logheaza-te pe contul tau Betano si acceseaza sectiunea BetFriends (Click aici). Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat beneficiezi de bonusul de bun venit in valoare de 500 RON.

  • Copiază link-ul pe care îl vei găsi și trimite-l prietenilor tăi prin Facebook, Instagram, Whatsapp, Viber sau orice altă aplicație pe care o preferi.
  • Asta e tot! După ce prietenul tău îți acceptă invitația, îl vei putea vedea pe lista ta de prieteni, vei primi notificări despre pariurile pe care le plasează și le poți adăuga pe biletul tău de pariuri. Sumele biletelor nu vor fi niciodată vizibile pentru ceilalți utilizatori.
  • Poți alege dacă vrei ca pronosticurile tale să fie vizibile pentru toți prietenii de pe BetFriends sau lista ta de prieteni apropiați. De asemenea, poți chiar să îți ascunzi pronosticurile pentru anumiți prieteni.

Ai primit un link de la un prieten?

  • Dă click pe link-ul pe care l-ai primit, iar acesta te va duce în contul tău Betano
  • De acolo, poți accepta sau refuza invitația prietenului. Sumele biletelor nu vor fi niciodată vizibile pentru ceilalți utilizatori.

Intra in joc!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu