Golurile in Cupa Romaniei iti aduc pariuri gratis!

cupa romaniei

În Cupa Romaniei se dă startul sferturilor de finală! După eliminarea favoritei, ne așteptăm la noi surprize așa că vrem să-ți garantăm câștigurile la pariuri cu o super promoție.

Cupa Romaniei aduce o promotie speciala

Pariază minim 50 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție și cu o cotă minimă de 1.5 pe meciurile din sferturile Cupei României (28/03 – 30/03).

Dacă biletele plasate sunt necâștigătoare, NetBet îți oferă 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris în partidele alese de tine.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

 1. Creează un cont NetBet sau accesează contul tău NetBet.
 2. Înscrie-te la promoție accesând butonul de pe pagina promotiei.
 3. Pariază pre-live sau live (orice tip de pariu) cu o singură selecție pe Cupa României, iar noi îți dăm 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pre-live sau live pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru freebet. Freebetul maxim acordat este de 100 RON.

Termeni si conditii
 • Doar pariurile pierzătoare de minim 50 RON PRE-LIVE sau LIVE (orice tip de pariu) pe bilet simplu cu o singură selecție pe faza sferturilor in Cupa Romaniei (28/03 – 30/03) sunt eligibile pentru freebet.
 • Primul pariu pre-live sau live pe bilet simplu plasat pe fiecare meci va fi luat în considerare și e eligibil pentru freebet.
 • Dacă pariul e pierzător, jucătorii primesc un freebet în valoare de 10 RON x NR. GOLURI ÎNSCRISE în cele 90 minute regulamentare de joc.
 • Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
 • Pentru a primi freebetul, jucătorii trebuie să dea clic pe butonul de înscriere înainte de 30/03, ora 23:45 (GMT). În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, freebetul nu va fi creditat.
 • Suma maximă de freebet acordată unui jucător este de 100 RON. Golurile/penalty-urile nu se vor lua în considerarea la calcularea freebetului.
 • Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebets din contul de Sport al jucătorilor în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.
 • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
 • Dacă pariul plasat este câștigat, jucatorul va primi profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali.
 • Dacă jucătorul alege să parieze o sumă mai mică decât FREEBETUL acordat, jucătorului i se va anula suma rămasă din FREEBET în urma plasării pariului ales.
 • Cerinţele de pariere trebuiesc îndeplinite în termen de 7 zile de la primire. După acest interval, orice freebet aflat în balanță va fi anulat.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu