Castiga pana la 200 RON FREEBET! »10 RON pentru fiecare GOL din cupele europene!

200 RON FREEBET
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
1 0

Cupele europene s-au intors! Acțiunea se intensifică în lumea fotbalului, iar Netbet îți aduce o super promoție pentru pariurile pe meciurile din aceasta saptamana! Pentru biletele plasate necâștigătoare, primesti 10 RON FREEBET pentru fiecare GOL înscris în meciurile alese de tine din calificarile Champions League si Europa League!


10 RON pentru fiecare GOL din cupele europene!

Pariază minim 100 RON PRE-LIVE sau LIVE pe bilet simplu cu o singură selecție pe un meci din Calificările Champions League și Europa League din perioada 15 – 17 septembrie.

Pentru biletele plasate necâștigătoare, Netbet îți ofera 10 RON FREEBET la fiecare GOL înscris în meciurile alese de tine.

Profită de ofertă, urmând cei trei pași:

Cum poti beneficia de oferta?

1 Intra in contul tau NetBet. Daca inca nu ai cont la NetBet, deschide-ti acum unul utilizand acest link special.

2 Pariază min. 100 RON pre-live sau live cu o singură selecție pe meciurile din Calificările Champions League și Europa League ce au loc până pe 17 septembrie.

3 Dacă biletele sunt necâștigătoare, de la Netbet primești 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil pe bilet simplu per meci va fi luat în considerare pentru freebet. Freebetul maxim acordat este de 200 RON.  

Deschide-ti acum un cont si profita de oferta!

200 RON FREEBET

200 RON FREEBET


Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu