Cursa dupa Free Bet a inceput: Pariază pe Liga Campionilor si castiga 12 pariuri gratuite!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Liga Campionilor s-a întors, odata cu promotia 888Sport Cursa dupa Free Bet! 

Pariază pe meciurile din Liga Campionilor cu opțiunile “Creare Pariu” sau „Match Combos” si câștigă un Free Bet de 25.55 RON! Daca pariul tau efectuat cu Free Bet-ul primit este castigator, automat vei primi inca un Free Bet! Si tot asa pana la maxim 12 Free Bet-uri! Tot ce trebuie sa faci este sa continui sa castigi!

Urmareste live desfasurarea partidei pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Cum pot intra in Cursa dupa Free Bet*?

Inainte de toate trebuie sa te loghezi pe pe contul tau 888Sport. Daca inca nu ai un cont la 888 Sport, iti poti deschide pe locul unul accesand acest link special. Automat beneficiezi de super bonusul de 1000 lei oferit de agentie tuturor noilor clienti.

  • Pariaza minim 100 RON pe cote de minim 2.00 pe meciurile din Liga Campionilor folosindu-te de optiunile „Creare Pariu” sau „Match Combos” si vei fi creditat cu un Free Bet de 25.55 RON;
  • Castiga cu Free Bet-ul tau si automat 888Sport iti va oferi un alt Free Bet în valoare de 25 lei!
  • Continua-ti seria castigatoare si castiga pana la maxim 12 Free Bet-uri!

*Promoția începe pe 20 octombrie 2020 și se încheie pe 9 decembrie 2020

Incepe cursa!


Cursa dupa Free Bet

Cursa dupa Free Bet

Daca esti nou la 888 Sport, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 1000 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: 888 Sport


Lasa un comentariu