Danemarca – Romania: Fiecare cota de 1.20 devine astazi 10.00 + Dublul mizei inapoi daca pierzi pariul!

luna cotelor de 10
Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 1

O oferta de ultima ora iti poate aduce profit semnificativ pe ORICE  pariu plasat in luna octombrie pe meciuri din Europa League, Champions League, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue, Liga I si preliminariile CM. 

Cum pot beneficia de promotie?
  1. Inregistreaza-te la Netbet accesand acest link si folosind la inscriere codul COTA10 
  2. Efectueaza un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrilll si Neteller
  3. Plaseaza un pariu de 50 lei pe orice varianta de pronostic la cota de cel putin 1.20, pentru meciuri din Europa League, Champions League, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue, Liga I si preliminariile CM. Cota pe respectivul pariu va fi marita automat la 10.00!
  4. Daca pariul este castigator vei primi maxim 500 lei, iar in cazul unui pariu necastigator vei primi dublul mizei inapoi
Astazi pariem pe Romania!

Meciul Danemarca – Romania, ultimul al campaniei de calificare la Mondialul din Rusia, ne ofera o multime de pariuri cu cote de 1.20, ce se transforma, daca urmati pasii precizati mai sus, in cote de 10.00. Putem miza pe cel putin 2 goluri in meci (cota normala 1.27) sau pe minim un gol inscris in prima repriza (cota 1.37). Urmariti ctele de peste 1.20 din oferta NetBet pentru Danemarca – Romania si profitati din plin de ele! Nu uita: daca ai pierdut pariul, NetBet iti da inapoi dublul mizei!

 

 

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu