De Dragobete, roteste romaneste! 40 de rotiri gratuite cu castiguri cash!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
1 0

De Dragobete, rotește românește! Agentia Betano oferă clientilor azi, 24 februarie 2021, 40 de Rotiri Gratuite la slotul video Age of the Gods: Rulers of Olympus, pe care îl găsești în secțiunea Cazinou! Nu trebuie decât să deschizi jocul pentru a le activa, iar toate câștigurile din ele merg direct în soldul tău cash, fără condiții de rulaj!

Pentru a primii 40 de rotiri gratuite urmează pașii de mai jos:
  • Logheaza-te pe contul tau Betano. Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.
  • Deschide slotul video Age of the Gods – Rulers of Olympus din sectiunea cazinou;
  • Automat ai in cont 40 de rotiri gratuite;

Termeni si conditii:

– Oferta este valabilă doar în data de 24 februarie 2021
– Oferta poate fi folosită o singură de către un client
– Rotirile Gratuite pot fi folosite doar la jocul “Age of the Gods: Rulers of Olympus”
– Fiecare Rotire Gratuită are o valoare de 0,25 lei
– Rotirile Gratuite sunt disponibile timp de 1 zi. În cazul în care Rotirile Gratuite nu sunt folosite în acest interval, ele expiră

Ia 40 de rotiri gratuite!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu