De la 1.35 la 5.00! Aceasta este cota celor de la Napoli in duelul cu Bologna!

Duminică, 10 septembrie 2017, începând cu ora 21:45, Napoli joacă la Bologna, în unul dintre cele mai interesante meciuri ale rundei în Serie A. Fortuna îți oferă o cotă excelentă pentru victoria favoritei, 5.00!

COTA 5.00 pe victoria celor de la Napoli!

In mod normal situata in jurul valorii de 1.35, cota pe un succes al celor de la Napoli a fost marita de Fortuna, special pentru noii clienti, pana la o valoare de 5.00! Pentru a beneficia de cota de 5.00 urmeaza pasii de mai jos.

Ce trebuie sa fac pentru a paria pe cota de 5.00?
 1. Înregistrează-te la Fortuna – Click aici!
 2. Fa o depunere si pariaza pe victoria celor de la Napoli in partida cu Bologna. Atentie! Cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat. Se pot paria mai mult de 50 de lei, însă doar aceasta suma va fi luata în calcul pentru cota mărită de 5.00
 3. Daca pariul tau este castigator miza va fi returnata cash, împreună cu profitul de la cota normală de pe site, urmând ca restul câștigului până la cota 5.00 să fie încărcat în maximum 24 de ore de la validarea pariului, sub formă de bonus.
 4. Dacă Napoli nu câștigă și pariul este pierdut, primești bonusul de bun venit.

Termeni și condiții „Cota 5.00 pentru Napoli”

 • Bonusul trebuie rulat de 3 ori, la cote mai mari sau egale cu 1.50.
 • Bonusul trebuie rulat în termen de 7 zile.
 • Nu poți lua parte la această promoție dacă ai mai avut un alt cont Fortuna.
 • Această promoție se adreează EXCLUSIV jucătorilor noi, veniți prin site-urile partenere afiliate.
 • Pariul pe „victorie Napoli” trebuie plasat înainte de startul partidei.
 • Pariul trebuie să fie single, un singur meci pe bilet, și pronosticul ales să fie „victorie Napoli”.
 • Dacă se folosește opțiunea Early Cashout, promoția este anulată.
 • Dacă ați ales același eveniment pentru mai multe pariuri din rulajul bonusului, doar primul validat este considerat eligibil pentru rulajul bonusului.
 • Bonusul poate fi retras doar după ce s-au îndeplinit condițiile de rulare.

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu