De neratat: FCSB are astazi cota 6 sa o invinga pe Astra!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Sunt sanse importante ca Dica sa odihneasca diseara, cu Astra, o parte dintre jucatorii ce vor evolua marti, la Lisabona, impotriva Sporting-ului, in play-off-ul Ligii Campionilor. Totusi, FCSB a bifat una dintre cele mai bune evolutii ale stagiunii, chiar atunci cand Dica a aruncat pe teren mai multe rezerve. Este vorba de succesul repurtat la Chiajna, meci in care pentru ”ros-albastri” au inscris Daniel Benzar si Man. De aceasta data in lot cu Benzar cel mare si Nedelcu, ambii adusi de la Viitorul, dar si Gnohere, Golofca, Ov. Popescu sau De Amorim, FCSB este pregatita sa contabilizeze victoria ce ar urca-o, pentru cel putin 24 de ore, pe locul 1 al campionatului intern!

Pariaza pe victoria FCSB-ului la COTA 6!

Nu este nicio gluma, ci noua promotie pusa la dispozitia tuturor noilor clienti de agentia Betfair (doar pentru clientii care-si deschid contul din Romania). Practic acestia vor beneficia de o cota marita special pentru ei de la 1.85 la 6.00! Daca pariul tau este caștigator miza va fi returnată cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Acest bonus trebuie rulat o data la o cota de cel putin 1.20! 

Cum poti beneficia de cota 6.00 pe varianta 1 solist in FCSB – Astra?
  • Deschide-ti acum un cont la Betfair . Da click aici. La inregistrarea pe Betfair, foloseste CODUL PROMOTIONAL ZFBN34
  • Plasezi un pariu pe FCSB (Steaua) castiga in 90 de minute (1 solist). Maxim 50 RON se califică pentru această promoţie (poti paria orice suma, insa doar 50 de lei vor fi inmultiti cu cota speciala de 6.00). Cota speciala este disponibilă doar pentru primul pariu plasat.
  • Daca pariul este câştigător miza pariului iniţial va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o data la o cota de cel putin 1.20. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.
  • Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul 1 dată înainte ca el să fie transferat în portofelul principal. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus, miza nu este returnată.
  • Poti sa foloseşti bonusul pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Il poţi folosi pe o singura selectie sau pe un bilet cu mai multe selectii (fiecare cu cota 1.20)
  • Pariurile plasate din fondurile bonus nu vor fi luate în considerare pentru această promoţie. Pariurile pentru care se foloseşte Cash Out nu se vor mai calificate în această promoţie

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 450 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu