DE NERATAT: Pariaza pe un gol al FCSB-ului cu Plzen la cota 10! Esecul iti aduce inapoi DUBLUL MIZEI!

Cele doua s-au intalnit foarte recent, in turul 3 preliminar al Ligii Europa. FCSB a trecut mai departe, dupa doua partide spectaculoase. La Bucuresti, tot pe National Arena, locul de desfasurare al disputei din aceasta seara, scorul a fost 2-2. In retur, insa, trupa lui Dica s-a impus cu 4-1, dupa o repriza secunda perfecta.

Un gol al FCSB-ului are acum cota 10!

Dupa cele 6 reusit din meciurile amintite, ne asteptam ca diseara FCSB sa bifeze inca un joc de calitate, impotriva adversarei din Cehia. ”Ros-albastrii” au nevoie de un start in forta, incununat cu o victorie, ce primeste la NetBet cota 2.10. O alta varianta este, insa, mult mai pe placul pariorilor. Agentia ofera tuturor noilor clienti cota 10.00 pentru minimum o reusita a formatiei bucurestene!

Cum pot beneficia de aceasta oferta?

 • Creează-ți un cont pe NetBet Sport – CLICK AICI – și introdu codul bonus FCSB la înregistrare.
 • Plasează primul tău pariu pre-live pe bilet simplu TOTAL GOLURI ECHIPA, FCSB, PESTE 0.5 din meciul FCSB vs Viktoria Plzen (14 Septembrie, ora 22:05)
 • Pariază maxim 40 RON ca FCSB va inscrie.
 • E posibilă plasarea unui pariu mai mare decât miza maximă, dar bonusul se va da doar pentru primii 40 RON din pariu.
 • Această promoție este valabilă pentru un timp limitat. Toate pariurile plasate dupa ora de incepere a meciurilor, nu se vor lua în considerare.
 • Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 48 ore.
 • Jucătorii trebuie să parieze bonusul de patru ori (x4) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
 • Jucătorii care se înscriu în această promoție nu vor mai putea participa la promoțiile de bun venit (Pachetul de bun Venit de 1500Ron, etc).
Altceva?
 • Dacă pariul e pierzător, NetBet îți dă înapoi DUBLUL MIZEI!  
 • În cazul în care pariul e necâștigător, NetBet îți returneaza banii sub formă de bonus, în limita a 80 RON.(dublul mizei maxime)
 • Bonusul dublul mizei trebuie pariat de şase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu