Deschide astăzi, 6 ianuarie 2023, slotul Sugar Rush și ai 30 de rotiri gratuite în cont!

Vineri, 6 ianuarie 2023, Betano ofera 30 de Rotiri Gratuite fără condiții de rulaj tuturor clienților! Deschide jocul, rotește și profită la maximum de o experiență completă pe cea mai bună platformă de pariuri online din lume!

CE CÂȘTIG?
30 de Rotiri Gratuite la slotul Sugar Rush, fără condiții de rulaj. Nu trebuie decât să deschizi jocul!

CUM CÂȘTIG?
Oferta nu are condiții de participare, rotirile gratuite fiind deja în contul de jucător.

CÂND CAȘTIG?
Oferta este valabilă doar în data de 6 ianuarie 2023 și poți beneficia de ea o singură dată.

ATENȚIE!
* Oferta este disponibilă de la ora 00.00 până la ora 23.59.
** Rotirile Gratuite sunt disponibile în contul de jucător doar în data de 6 ianuarie 2023.

CUM PROFIȚI DE OFERTA?

Logheaza-te pe contul tau Betano si acceseaza slotul Sugar Rush (click aici). Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

IA ROTIRILE GRATUITE!


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu