Deschide astazi slotul Shining Crown la Betano si ai 30 de rotiri gratuite in cont!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 1

Pentru că pe Betano Jocul Începe Acum și nu se încheie niciodată, astăzi, 24 septembrie 2021, se oferă un Bonus tuturor clienților! Vino și dă startul vânătorii pentru simbolurile puterii din Shining Crown cu 30 de Rotiri Gratuite, fără condiții de rulaj, care te așteaptă deja în cont!

CE CÂȘTIG?
30 de Rotiri Gratuite la slotul video Shining Crown, fără condiții de rulaj. Nu trebuie decât să deschizi jocul!

CUM CÂȘTIG?
Oferta nu are condiții de participare, rotirile gratuite fiind deja în contul de jucător.

CÂND CAȘTIG?
Oferta este valabilă doar în data de 24 septembrie 2021 și poți beneficia de ea o singură dată.

ATENȚIE!
* Oferta este disponibilă de la ora 00.00 până la ora 23.59.
** Rotirile Gratuite sunt disponibile în contul de jucător doar în data de 24 septembrie 2021.

CUM PROFIȚI DE OFERTA?

Logheaza-te pe contul tau Betano si acceseaza slotul video Shining Crown (click aici). Daca inca nu ai cont la Betano, iti poti deschide acum unul utilizand acest link special. Automat primesti bonusul de pana la 500 lei oferit de agentie.

Ia rotirile!

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu