Dinamo – FCSB: Beneficiaza de o asigurare de 40 RON la marele derby

dinamo - fcsb

Este un nou episod al acestui mare derby, iar miza este una uriașa. FCSB se află pe prima poziție, la 3 puncte de Viitorul și nu își permite pași greșiți. Dinamo București, de partea cealaltă, se află pe locul 3, la doar 2 puncte de poziția secundă. Nu doar o rivalitate istorică, dar și o miză pe măsură – se anunță un derby incendiar!


Sportingbet iti ofera o asigurare de 40 RON pentru pariurile pe Dinamo – FCSB

Plasează unul sau mai multe pariuri simple live pe meciul Dinamo București – FCSB, în valoare totală de minim 80 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balantă negativă de -80 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, îți oferim un FreeBet de 40 RON.

 1. Pentru a te califica la această promoție trebuie să plasezi unul sau mai multe pariuri simple live în valoare totală de minim 80 RON, pe meciul Dinamo București – FCSB.
 2. Se vor lua în considerare doar pariurile pe bani reali plasate soluționate între 1.5.2017, 00:01 EET și 1.5.2017, 23:59 EET.
 3. Pariurile gratuite nu se vor lua în calcul la îndeplinirea condițiilor acestei promoții.
 4. Pariurile anulate nu se vor lua în considerare.
 5. Pariurile închise cu opțiunea cash out (închidere pariu), nu se vor lua în considerare.
 6. Se vor lua în considerare doar pariurile plasate în secțiunea de pariuri Live.
 7. FreeBetul este disponibil o singură dată pentru fiecare client și va fi creditat doar clienților care au înregistrat pierderi raportate strict la pariurile care se califică pentru această promoție, de 80 RON sau mai mult. Balanța este calculată ca diferentă între câștiguri și pierderi. Dacă balanța este negativă cu -80 RON sau mai mult, clientul este eligibil pentru FreeBet.
 8. FreeBetul va fi creditat automat, pe data de 2.5.2017, după ora 08:00.
 9. FreeBetul este în valoare de 40 RON, sau echivalentul în valută, conform ratei interne Sportingbet de schimb valutar: 1 EUR = 1 USD = 1 GBP = 2 BGN = 25 CZK = 300 HUF = 4 PLN = 4 RON = 80 RUB.
 10. FreeBetul de 40 RON va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere.
 11. FreeBetul este disponibil pentru 7 zile de la creditare.
 12. Sunt eligibili doar utilizatorii înregistrați pe Sportingbet.ro și care au această promoție disponibilă în secțiunea “Promoțiile mele”.
 13. Sportingbet își rezervă dreptul de a modifica sau retrage această ofertă în orice moment și fără o notificare.
 14. Decizia Sportingbet în toate privințele acestei promoții este finală.
 15. Luând parte la această promoție confirmați că sunteți de acord cu termenii și condițiile promoției și termenii și condițiile noastre standard promoționale.

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu