Dinamo – Steaua: Nu arunca banii pe geam »» Pariaza inteligent pe ”eternul derby”!

În semifinalele Cupei Ligii are loc eternul derby dintre cele două mari echipe românești, Steaua și Dinamo. Formatia pregatita de Reghecampf are prima sansa in joc, insa de partea ”cainilor” este ascendentul moral. In urma cu 3 saptamani, Dinamo a castigat cu 3-1 meciul direct contand pentru returul sezonului regular de Liga 1, al 8-lea ”clasic” conecutiv in care ”alb-rosii” nu au fost rapusi. In aceeasi masura, insa, nu mai putin de 6 din aceste meciuri s-au incheiat nedecis!

Asadar, vom avea parte de un duel cu adevarat deschis oricarui rezultat. Totusi, avand ”pe masa” cea mai noua promotie NetBet, riscurile pe care le implica pariurile pe acest duel sunt aproape nule.

Pariază LIVE (orice tip de pariu) sau PRE-LIVE (1X2) minim 100 RON pe bilet simplu (un singr meci pe bilet, fara a fi combinat cu alte evenimente) cu o singură selecție pe Dinamo vs. Steaua (20:30, 22/12). Dacă pariul e necâștigător, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 50 RON FREEBET.

  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment din Premier League cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente din Premier League (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ți acum unul dând click aici! Profita și de pachetul BONUS de bun venit oferit de NetBet – 1500 ron Gratuiti pentru pariurile tale! 

2Accesează butonul de Înscriere din promoția Dinamo vs. Steaua – 50 RON FREEBET

1 Pariază pre-live (1X2) sau LIVE pe bilet simplu cu o singură selecție. Indiferent de rezultatul pariurilor, primești de la NetBet 50 RON FREEBET.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil plasat/meci (live/pre-live) va fi luat în considerare pentru această promoție. Freebetul poate fi folosit pe partidele din Premier League disponible în următoarele 2 săptămâni.

  • Doar pariurile de minim 100 RON pre-live (1X2)  sau LIVE (orice tip de selecție) pe bilet simplu cu o singură selecție pe meciul dintre Dinamo și Steaua sunt eligibile pentru freebet.
  • Primul pariu pre-live sau live pe bilet simplu  va fi luat în considerare și e eligibil pentru cashback.
  • Dacă pariul e pierzător, jucătorii primesc un freebet în valoare de 50 RON.
  • Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  • Pentru a primi freebetul, jucătorii trebuie să dea clic pe butonul de înscriere înainte de 22/12/16, ora 22:00 (GMT). În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, freebetul nu va fi creditat.
  • Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor în decursul a 48 de ore de la încheierea partidei.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment din Premier League cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente din Premier League (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu