Disponibil doar azi: 10 rotiri gratuite, fără condiții de rulaj!

betano bonanza

Dăm startul verii cu Marea Păcăneală de pe Betano! Ia și tu parte la distracție și profită de ofertele zilnice care îți vor aduce Free Bet-uri, Rotiri Gratuite și Jetoane de Aur, toate fără condiții de rulaj, dar și o Supriză fără depunere în fiecare săptămână! Începe vara în forță și intră în Marea Păcăneală. Succes!

Azi ai 10 Rotiri Gratuite la slotul video Betano Bonanza, fără condiții de rulaj. Nu trebuie decât să deschizi jocul!

Ce trebuie să faci?

Mai întâi trebuie să te logheazi pe contul tău Betano. Dacă încă nu ai un cont la Betano, îți poți deschide pe locul unul, accesând acest link special. Astfel beneficiezi și de Bonusul Betano de bun venit, în valoare de 500 lei!

Deschide cont!

CE CÂȘTIG?

10 Rotiri Gratuite la slotul video Betano Bonanza, fără condiții de rulaj. Nu trebuie decât să deschizi jocul!

CUM CÂȘTIG?

Oferta se adresează tuturor clienților. Oferta nu are condiții de participare, rotirile gratuite fiind deja în contul de jucător.

CÂND CAȘTIG?

Oferta este valabilă în data de 19 Iulie 2022 și poți beneficia de ea o singură dată.

ATENȚIE!

Oferta este disponibilă de la ora 00:00 până la ora 23:59.

Rotirile Gratuite sunt disponibile în contul de jucător doar în data de 19 Iulie 2022.

 

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu