Disponibil imediat: 25 lei Pariu Gratuit pentru Liga 1!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Ești specialist pe fotbalul din Liga 1? Atunci aceasta este cea mai bună ofertă pentru tine: 25 lei Pariu Gratuit pe săptămână pe meciurile din Liga 1!

Susține-ți favorita din Liga 1, bucurându-te în același timp de funcția ‘Creare pariu’ de la Unibet! Combină pe același bilet cele mai populare tipuri de pariuri: Ambele înscriu, Peste/Sub 2.5 goluri, Șansă dublă, Total Cornere sau Total Cartonașe!

Ai din partea noastră un pariu gratuit de 25 RON dacă plasezi un pariu pre-meci de 50 RON cu funcția ‘Creare pariu’  pe Liga I.

Cum:

Mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul de 300 lei oferit de agentie.

  • Plasează un pariu pre-meci, de minim 50 RON, pe orice meci din Liga I,  cu funcția creare pariu.
  • Pariul gratuit de 25 RON, va fi adăugat automat contului tău când pariul este stabilit. Pariul gratuit poate fi utilizat numai live pentru meciurile din Liga I
  • Cote minime de 1.5
  • Promoția este valabilă de vineri 00:00 CET până duminică 23:59 CET , in fiecare săptămână!

Ia 25 lei Pariu Gratuit!

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu