Disponibil în luna martie: 200 Rotiri Gratuite la verificarea contului!

200 Rotiri Gratuite la jocul Shining Crown.

O nouă lună, o nouă super-promoție marca Superbet! Deschide-ti cont la Superbet între 1 și 31 martie și beneficiezi de 200 de Rotiri Gratuite Shining Crown la verificarea contului! 

Cum primesc Rotirile Gratuite Shining Crown ?

Totul este super simplu!

  • Deschide un cont la Superbet accesand acest link special sau click pe butonul de mai jos. Doar astfel poti beneficia de promotie!
  • Trimite documentele necesare pentru verificarea identității. Trebuie sa bifezi acordurile de marketing la inregistrare si sa efectuezi verificarea contului (KYC);

Ai trecut cei doi pași simpli de mai sus? Atunci e Super-ok! Ai primit cele 200 de Rotiri Gratuite Shining Crown!

VREI CEVA ÎN PLUS?

Se rezolvă! Pentru primele 3 depuneri vei primi alte 300 de Rotiri Gratuite + până la 1200 LEI Bonus de Bun Venit!

FĂ-ȚI CONT


 

Daca esti nou la Superbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Superbet


Lasa un comentariu