Distrează-te cu 223 Rotiri Gratuite Burning Hot!

superbet 233 rotiri gratuite burning hot

Superbet vine cu încă o promoție de neratat. Revendică în perioada 11 august – 3 septembrie 2023 223 Rotiri Gratuite la slotul Burning Hot, disponibile la verificarea contului.

Ce am de făcut?

În doar doi pași te bucuri de cele 233 de rotiri gratuite!

  • Deschide un cont la Superbet în perioada 11 august – 3 septembrie, accesand acest link special sau click pe butonul de mai jos. Doar astfel poti beneficia de promotie;
  • Verifică contul, prin trimitea documentelor solicitate (KYC)
  • Distrează-te cu 233 de rotiri gratuite Burning Hot cu rulaj x1! Acestea vor fi acordate în urmatoarea zi dupa verificarea contului.

FA-TI CONT SI JOACA

Asta nu este tot! Pentru primele 3 depuneri în contul tău Superbet vei primi alte 300 de Rotiri Gratuite + până la 1200 LEI Bonus de Bun Venit!


Pentru ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.


 

Daca esti nou la Superbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Superbet


Lasa un comentariu