Doar azi, 18 august: 100% Bonus pana la 1000 RON de la PublicWin!

PublicWin
Promotie disponibila la:

Joi, 18 august, este o zi specială în calendarul promoțiilor PublicWin! Dacă efectuezi azi o depunere in contul de joc, PublicWin îți va dubla suma depusa sub forma de BONUS.
Intra acum in joc!

CE TREBUIE SĂ FAC?

Mai întâi trebuie să te loghezi pe contul tău PubliWin. Nu ai cont? Inregistreaza-te acum accesând acest link sau butonul de mai jos. Doar astfel poți prinde Bonusul de Bun Venit!

ALEGE VALOAREA BONUSULUI

Bonusul va reprezenta 100% din valoarea primei depuneri, efectuata prin oricare dintre metodele de depunere disponibile pe platforma PublicWin, in data de 18 August 2022, in intervalul orar 08:00-23:59, pana la maxim 1000 RON.

Exemple:

Se depun 100 RON, se va primi un bonus de 100 RON!
Se depun 400 RON, se va primi un bonus de 400 RON!
Se depun 3000 RON, se va primi un bonus de 1000 RON!

ACORDAREA BONUSULUI 100%BONUS
  • Pentru a beneficia de acest bonus, contul dumneavoastra de joc trebuie sa fie verificat (validat, act de identitate transmis; este important sa aveti confimarea verificarii contului, nu doar mesajul de confirmare ca documentele au fost transmise) anterior momentului efectuarii depunerii.
  • Bonusul va fi virat în contul dumneavoastra automat, dupa efectuarea depunerii.
Conditiile de rulare ale bonusului:
  • Bonusul virat in cont trebuie activat prin plasarea de pariuri cu bani reali;

  • Cota minima eveniment pariat 1.30, minim 5 evenimente pe bilet.

PublicWin va ureaza inspiratie maxima si castiguri pe masura!

Deschide cont

Daca esti nou la PublicWin, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: PublicWin


Lasa un comentariu