Doar azi: 75 de rotiri gratuite la slotul Cluster Tumble!

75 de rotiri gratuite

Simte atmosfera intensă de weekend cu o nouă ofertă fulger la Unibet Cazino! Doar azi ai 75 de rotiri gratuite la jocul de slot Cluster Tumble, după ce efectuezi o depunere de minim 60 RON!

Cum funcționează:

Mai întâi trebuie să te loghezi pe contul tău Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul oferit de agentie: Pariu fără Risc 300 RON 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot!

Atenție! Oferta 75 de rotiri gratuite este disponibilă în fiecare zi de sâmbătă, în intervalul orar 18;00-21:00, ora României!

  • Asigură-te că nu ai niciun bonus activ.
  • Acceptă și activează oferta.
  • Depune minim 60 RON.
  • Vei primi automat 75 rotiri gratuite la  Cluster Tumble
  • Banii câștigați la rotirile gratuite sunt în bani bonus ce vor trebui rulați

Rotiri la depunere!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu