Dortmund – Bayern: Golden Goal, concurs gratuit cu premii de 125 000 lei! Detalii »»

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Programat marti seara, de la ora 19:00, ”clasicul” Bundesligii dintre Borussia Dortmund și Bayern Munchen vine cu un concurs fantastic intitia de Unibet. Pronosticheaza corect minutul si marcatorul primului gol din ”Der Klassiker” pentru a castiga 125 000 lei.

Participarea la concursul Golden Goal este absolut gratuita, fiind deschisa tuturor clientilor care au cont la Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul de 300 lei oferit de agentie.

Cum se joaca Golden Goal?

  • Utilizatorii vor pronostica minutul si marcatorul primului gol pentru a castiga 125 000 lei. Dupa ce ai ales predictia, apasa butonul TRIMITE, iar apoi finalizeaza predictia ta.
  • Iti poti modifica predictia oricand doresti, pana la start partidei Borussia Dortmund – Bayern Munchen (marti, 26 mai, ora 19:00) 
  • Castigatorul va fi utilizatorul care intuieste deopotriva atat primul marcator, cat si minutul exact al primului gol.

Castiga premiul de 125 000 ron!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu