Easter Calendar Winmasters: O surpriză în fiecare zi în perioada 10-19 aprilie!

În perioada 10-19 aprilie, Winmasters te invită la Easter Calendar. Deschide zilnic Calendarul de Paște și ia-ți surpriza!

Ce trebuie să fac?
  1. CLICK AICI și accesează contul tău Winmasters. Dacă nu ai cont, deschide-ți unul acum utilizând acest link special și ai BONUS până la 800 RON la primele 4 depuneri!
  2. Oferta este valabilă doar pentru ziua și data indicate în secțiunea specială din “Easter Calendar / Calendarul de Paște” în perioada 10 aprilie 2022 – 19 aprilie 2023.
  3. Promoția le va oferi utilizatorilor rotiri gratuite la realizarea unui rulaj total pe anumite categorii sau jocuri, așa cum este detaliat în secțiunea specială a site-ului, la Easter Calendar / Calendarul de Paște.
  4. Oferta va fi disponibilă o singură dată pe zi pentru fiecare utilizator.

JOACĂ ACUM!


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Daca esti nou la Winmasters, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 800 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Winmasters


Lasa un comentariu