Echipele romanesti se intorc cu un alt pariu gratuit: Investeste o data si castiga de doua ori!

Daca ai ratat pariul gratuit pentru Liga I din weekendul trecut, Unibet iti da ocazia sa incasezi unul pentru urmatoarea etapa. Echipele romanesti joaca in aceasta saptamana returul pentru calificarile din Europa League, iar tu poti castiga inca un pariu gratuit de 25 RON pentru Liga 1. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu multiplu (minim 3 selectii) de minim 50 RON pe meciurile de calificare din Europa League de joi, 3 august.

Asigura-te ca biletul de pariu include cele 3 echipe romanesti (FC Oleksandriya vs Astra Giurgiu, Athletic Club Bilbao vs Dinamo Bucuresti, AC Milan vs CS U Craiova), iar vineri primesti un pariu gratuit de 25 RON, ce poate fi folosit pe meciurile din Liga I, jucate intre 4 august si 7 august.

Cum functioneaza?

Mai intai de toate trebuie sa-ti deschizi un cont la Unibet daca nu ai deja unul. Pentru aceasta da click aici.

  1. Opteaza pentru înscriere in promoția Echipele romanesti se intorc cu un alt pariu gratuit
  2. Plaseaza un pariu multiplu (minim 3 selectii) pe meciurile de calificare din Europa League care se vor încheia şi vor fi stabilite joi, 3 august 2017. Biletul de pariu trebuie sa includa cele 3 cluburi romanesti (FC Oleksandriya vs Astra Giurgiu, Athletic Club Bilbao vs Dinamo Bucuresti, AC Milan vs CS U Craiova), cu o cota de cel putin 1.4 pe eveniment.
  3. Minimum 3 evenimente sportive. Miza minimă de 50 RON. Doar pariurile pre-meci sunt acceptate. Cota minimă per eveniment trebuie sa fie 1,40.
  4. Indiferent dacă pierdeţi sau câştigaţi multipla, veţi primi un pariu gratuit de 25 RON, ce poate fi folosit pentru meciurile din Liga I, jucate intre 4 si 7 august.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu