Golden Goal: Câștigă gratis 50 000 lei cu ”El Clasico”, Barcelona – Real!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Golden Goal de la Unibet  se joacă în această săptămână pe Barcelona – Real Madrid!  Ghiceste minutul si marcatorul primului gol in ”El Clasico”  si poti castiga 50 000 ron! 

Atentie: Poti participa la concurs chiar daca nu ai bani in cont sau pariuri recente efectuate la Unibet!

Cum se joaca Golden Goal?

Participarea la concursul Golden Goal este absolut gratuita, fiind deschisa tuturor clientilor care au cont la Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide pe loc unul accesand acest link. Automat poti incasa bonusul de 300 lei oferit de agentie.

  • Utilizatorii vor pronostica minutul si marcatorul primului gol pentru a castiga 50 000 lei. Dupa ce ai ales predictia, apasa butonul TRIMITE, iar apoi finalizeaza predictia ta.
  • Iti poti modifica predictia oricand doresti, pana la start partidei Real Madrid – Barcelona (duminică, 24 octombrie, ora 17:15)
  • Castigatorul va fi utilizatorul care intuieste deopotriva atat primul marcator, cat si minutul exact al primului gol.

Joaca Golden Goal!

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu