Ești expert pe Liga Campionilor? Câștigă 125 000 lei cash în Game of Champions!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Liga Campionilor revine in aceasta saptamana cu meciurile etapei a 3-a din faza grupelor. Este momentul perfect pentru Unibet de a te invita la o noua rundă din Game of Champions. Participă gratuit, răspunde corect la întrebările din Liga Campionilor, pentru un premiu de 125 000 de lei Cash!

Atentie! Poti participa la concurs chiar daca nu ai bani in cont sau pariuri efectuate la Unibet! În plus, începând cu această etapă, concursul Unibet aduce o noutate: Obtine a doua predictie plasand un pariu de 25 RON pe Champions League!

Cum pot participa?

Pentru a intra in concurs, mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acumul unul utilizand acest link special Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

Deschide cont!

Cum se joaca Game of Champions?

Totul este extrem de simplu.

Intra in joc accesand linkul special al concursului sau butonul de mai jos, pronostichează corect cele 6 răspunsuri și câștigă jackpotul de 125.000 RON! Pariurile tale pot fi modificate de mai multe ori, pana la ora de start a partidei. In cazul în care există mai multi castigatori ai jackpotului, acesta va fi împartit în mod egal între aceștia.

  • Atletico Madrid – Liverpool: CARE VA FI SCORUL CORECT?
  • Paris SG – RB Leipzig: CATE GOLURI SE VOR MARCA IN MECI?
  • FC Porto – AC Milan: CARE VA FI SCORUL CORECT?
  • Benfica – Bayern Munich: CATE CORNERE VOR FI IN MECI?
  • Manchester United – Atalanta: CARE VA FI SCORUL CORECT?
  • Young Boys – Villareal: CATE CARTONASE GALBENE VOR FI ARATATE IN MECI?

Joaca Game of Champions!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu