Esti fan al pariurilor LIVE? Profita de promotia Sportingbet »» Pariu fara risc pentru Barcelona – PSG!

După coșmarul din manșa tur, Barcelona se află într-o situație de totul sau nimic pe Camp Nou. Vor reuși catalanii o spectaculoasă răsturnare de situație?

Sportingbet iti propune o oferta de nerefuzat pentru infruntarea de pe Camp Nou. Primul pariu live pe meciul Barcelona-PSG este fără risc, 100% în limita a 40 RON! Trebuie doar să plasezi un pariu Live, și în cazul în care este pierzător, Sportingbet îți returneaza miza în limita a 40 RON! Tot ce trebuie sa faci este sa-ti deschizi acum un cont la Sportingbet, sa aștepți startul partidei si sa pui un pariul live. Succes!live1FreeBet-ul de 40 RON va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere. FreeBet-ul este valabil pentru o perioadă de 3 zile de la creditare.
cote bpsg

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu