Ești în MEGA AVANTAJ cu 50 LEI BONUS SPORT fără depunere la Stanleybet!

La Stanleybet câștigi cu MEGA AVANTAJ! Echipa pe care ai pariat conduce la două goluri diferență? Atunci ai Mega Avantaj, iar pariul tău plasat la Stanleybet este câștigător indiferent de rezultatul final al meciului.

E simplu să câștigi cu Mega Avantaj:

  • Îți alegi tipul de pariu: 1, 2, 1X, X2 sau 12.
  • Dacă echipa pe care ai pariat conduce la două goluri diferență (ex: 2-0, 3-1, 0-2, 1-3 etc.), selecția ta devine câștigătoare indiferent de rezultatul final.

Urmatoarele competiții beneficiază de Mega Avantaj: Liga 1 a României; Anglia Premier League; Liga Spania La Liga. Italia Serie A; Germania Bundesliga; Franța Ligue 1. Champions League (începând cu faza grupelor); Europa League (începând cu faza grupelor); Conference League (începând cu faza grupelor), Liga Națiunilor.

Ba mai mult, Stanleybet iti ofera 50 LEI BONUS SPORT, fara nicio depunere, doar pentru verificarea contului!

Cum încasez 50 lei bonus fără depunere?
  • Deschide-ți cont la Stanleybet folosind ACEST LINK SPECIAL!
  • Bonusul de 50 de lei fără depunere poate fi accesat după cum urmează:20 lei Bonus Sport după verificarea numărului de telefon și a adresei de email.
    30 lei Bonus Sport după ce contul a fost validat (jucătorul a încărcat poza cu cartea de identitate și a primit confirmarea validării printr-un pop-up în contul de joc).
  • Pentru a activa Bonusul Sport, după îndeplinirea condițiilor mai sus menționate, jucătorul trebuie să acceseze secțiunea Promoții. Apoi să selecteze bonusul corespunzător din subsecțiunea Bonusurile tale. După selectare, jucătorul trebuie să apese butonul „Vreau Bonusul”.
  • Bonusul pentru validarea contului 30 lei Sport Bonus va fi acordat în maxim o oră de la îndeplinirea condițiilor de eligibilitate. Acesta va putea fi activat din secțiunea menționată anterior.
  • Bonusurile Sport trebuie rulate de 5 ori în maxim 5 zile din momentul acordării bonusului; pe o cotă totală de minim 1.60, pentru transferarea banilor bonus în bani reali.

JOACĂ ACUM!


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la Stanleybet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 750 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Stanleybet


Lasa un comentariu