Esti pe faza? Halep are cota 45.00 sa o invinga pe Stephens ! Profita ACUM!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Finala se aproapie cu pasi repezi, iar noi suntem pregatiti sa profitam la maximum! La Betfair ai cota 45 pentru un succes al Simonei Halep, in ultimul act cu Sloane Stephens, de la Roland Garros!

Cum pot beneficia de cotele marite pentru finala Roland Garros 2018, Halep – Stephens?
  1. Poti lua parte în această promoţie doar dacă te-ai înregistrat folosind codul promotional ZSAN06. CLICK AICI!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Simona Halep v Sloane Stephens şi alege să câştige Simona Halep. Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final.
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Poti sa foloseşti bonusul pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Îl poţi folosi pe o singură selecţie sau pe un bilet cu mai multe selecţii Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2. Bonus este valid 30 de zile.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu