Etapă nouă în Game of Champions: Câștigă 125.000 LEI CASH cu Liga Campionilor!

GAME OF CHAMPIONS

Meciuri retur în optimile Ligii Campionilor și o nouă etapă Game of Champions! Răspunde gratuit la cele 6 întrebări din Liga Campionilor și poți câștiga 125 000 lei CASH!

Liga Campionilor ne propune marți, 21 febaurie și miercuri, 22 februarie ale dueluri tur din faza optimilor. Momentul este unul perfect pentru ca  Unibet să ne aducă o noua rundă din Game of Champions. Participă gratuit, răspunde corect la toate întrebările, pentru un premiu de 125 000 de lei Cash!

Cum pot participa?

Totul este extrem de simplu!

Pentru a intra in concurs, mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Dacă încă nu ai un cont la Unibet, îți poți deschide chiar acum unul, utilizand acest link special. Astfel vei beneficia de oferta Unibet pentru toți utilizatorii noi: 300 RON pariu fără risc + 150 Rotiri Gratuite

Deschide cont!

Cum se joaca Game of Champions?

Intra in joc accesand linkul special al concursului sau butonul de mai jos, pronostichează corect cele 6 răspunsuri și câștigă jackpotul de 125.000 RON! Pariurile tale pot fi modificate de mai multe ori, pana la ora de start a partidei. In cazul în care există mai multi castigatori ai jackpotului, acesta va fi împartit în mod egal între aceștia.

  • CHELSEA – BORUSSIA DORTMUND: CARE VA FI SCORUL CORECT IN MECI?
  • CHELSEA – BORUSSIA DORTMUND: CATE SUTURI PE POARTA VA EXPEDIA ECHIPA GAZDA IN MECI?
  • BENFICA – CLUB BRUGGE: VOR MARCA AMBELE ECHIPE IN MECI?
  • BAYERN MUNCHEN – PSG: CARE VA FI SCORUL CORECT IN MECI?
  • TOTTENHAM – MAN. CITY: CARE VA FI SCORUL CORECT IN MECI?
  • TOTTENHAM – MAN. CITY: CATE SUTURI PE POARTA VA EXPEDIA ECHIPA GAZDA IN MECI?

Joaca Game of Champions!


 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu