Euro de 1 milion de EURO €€€ » Predictia ce te poate imbogati!

Euro
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
1 0

Campionatul European se apropie, iar Netbet vine cu cea mai tare promotie! Acum poti castiga pana la 1 milion de EURO daca anticipezi ce se va intampla la turneul final!

Cum pot castiga 1 milion de EURO?

1. Creeaza-ti un cont pe Netbet – Click AICI;

2. Acceseaza promotia „Predictia de 1 milion EURO”;

3. Selecteaza primele trei echipe clasate din fiecare grupă, de la A la F. Apoi, se vor selecta câștigătorii meciurilor din optimi, sferturi, semi-finală, finală și în cele din urmă, câștigătorul Campionatului European de Fotbal 2020;

Castiga 1 milion de EURO!!!

Euro

Euro

Note:

  • Pronosticurile pentru Euro 2020 pot fi inregistrate pana pe 11.06.2021 la 01:59 EEST. După această dată nu se mai pot înregistra pronosticuri;
  • Se poate înregistra un singur pronostic per cont de jucător NetBet.
  • Valoarea totală a premiilor puse în joc este de 1.000.000 EURO, iar această sumă va fi împărțită între jucătorii care au oferit pronosticul corect al tuturor meciurilor din Campionatului European de Fotbal 2020 de la faza grupelor până la finală.
  • Câștigătorul(ii) vor fi determinați în termen de maxim 7 zile lucrătoare de la încheierea Campionatului European 2020 în data de 11.07.2021.
  • Câștigătorii vor fi contactați prin e-mail, pe adresa de e-mail înregistrată în contul de jucător NetBet. În cazul în care un jucător câștigător nu poate fi contactat în termen de 7 zile lucrătoare, premiul va fi anulat.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu